Υπηρεσίες

Αστέριος Εξαρχάκης – Personal trainer και Fitness trainer

Είμαι ο Αστέριος και είμαι personal και fitness trainer. Τα προγράμματα που παρέχει η Infit, αφορούν την γενική φυσική κατάσταση, την βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων , την ενδυνάμωση , την καρδιαγγειακή βελτίωση, το χάσιμο λίπους και την ευεξία. Παρέχονται είτε personal είτε σε γκρούπ έως 4 ατόμων. Στόχος μου είναι να δώσω στον ασκούμενο, τα οφέλη της γυμναστικής με ασφάλεια και μέθοδο. Εχουμε εφαρμογές cross training , κυκλικής προπόνησης, σχοινάκι (jump rope), aqua running, τρεξίματος, spinning, ενδυνάμωσης  με το βάρος του σώματος και  με ελεύθερα βάρη ή keltbell, , ασκήσεων  πιλάτες mat & props, διαλλειματικών προπονήσεων,  functional training, core training  &  tabata training, stretching, ανάλογα με τα επίπεδα των αθλούμενων, καθώς και λιπομέτρηση δερματοπτυχών με τη μέθοδο ISAK και  μέτρηση των περιφερειών του σώματος . Ο στόχος σας , είναι και στόχος μου … μαζί θα τον επιτύχουμε …

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πρόγραμμα Fat Loss training Basic & X-treme

Η άσκηση και η διατροφή είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες, για τον έλεγχο του βάρους του σώματος. Η μείωση του βάρους πρέπει να αναφέρεται σε μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα, και σε αύξηση του μυικού ιστού. Αυτό επιτυγχάνεται με εξιδικευμένη προπόνηση  και διατροφή, για σταθερά και μόνιμα αποτελέσματα με ασφάλεια. Ειδικοί συνδιασμοί ασκήσεων για μέγιστη καύση λίπους, ιδανικό για ασκούμενους που χρειάζονται μείωση του λίπους και για αθλούμενους που θέλουν να επιτύχουν την γράμμωση.

Πρόγραμμα Women Fitnes Personal

Προπόνηση εξιδικευμένη για γυναίκες, με έμφαση στους γλουτούς και γενικά στα πόδια και στην κοιλιά, στην φυσική κατάσταση και στην ευλιγισία. Ασκησιολόγιο με βάρος του σώματος, λάστιχα, βάρη, σχοινάκι και τρέξιμο. Το πρόγραμμα είναι personal.

Πρόγραμμα Men Fitness

Πρόγραμμα ειδικό για άντρες , βασιζόμενο στην ενδυνάμωση με βάρη και βάρος του σώματος, διαλειμματικές ασκήσεις μέγιστης καύσης λίπους, σχοινάκι, burbees, weight lifting , μονόζυγο, ένα πρόγραμμα που δοκιμάζει τα όρια του σύγχρονου άντρα που θέλει να ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του. To πρόγραμμα είναι personal.

                                                                                                      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PERSONAL & GROUP

Το Fat loss training basic, είναι ένα πρόγραμμα για χάσιμο λίπους , που συνδιάζει άσκηση και diet coaching. Είναι εξατομικευμένο και  προσαρμοσμένο στισ ανάγκες και στους στόχους του κάθε ασκούμενου. Μετά απο την λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού, δημιουργούμε μαζί το πρόγραμμα που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας ,το χάσιμο λίπους και ταυτόχρονα μυική ενδυνάμωση , έχοντας και την βοήθεια  του διατροφολόγου μας.To πρόγραμμα είναι persoanl.

.

Το Fat loss training  X-treme είναι ένα πρόγραμμα για εκείνους και εκείνες που ζητούν να ”στεγνώσουν ” εντελώς. Με ειδικό ασκησιολόγιο ,αναερόβιων και αερόβιων ασκήσεων, με ειδικό focusing , σε μονοψήφια ποσοστά για άνδρες και σε χαμηλά για γυναίκες αθλήτριες και μή, πάντα όμως στα όρια της ασφάλειας, σε συνδιασμό με την κατάλληλο diet coaching, και τη καθοδήγηση διατροφολόγου ,επιτυγχάνουμε τον στόχο μας. To  πρόγραμμα είναι personal.

Σχοινάκι (Jump Rope) Πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο τρία είδη σκοινιού , basic, heavy και speed rope με την εκμάθηση όλων των ειδών των αλμάτων, ένα πρόγραμμα που συνδιάζει, φυσική κατάσταση, δεξιοτεχνία, συντονισμό, διασκέδαση, και χτίζει δυνατό, ευκίνητο και καλίγραμμο σώμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε γκρούπ έως 4 άτομα, σε εξωτερικό χώρο.

Σχοινάκι για παιδιά (Jump Rope for kids) Πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο σε δύο είδη σκοινιού , βασικό και γρήγορο, όπου γίνεται εκμάθηση όλων των αλμάτων σχοινιού σε παιδιά, σε γκρούπ εως 4 άτομα σε εξωτερικό χώρο.

Infit cross -jump rope training 1, 2, 3 Πρόγραμμα ασκήσεων συνδιαστικής προπόνησης αλμάτων με σχοινάκι και ασκήσεων βάρους σώματος, για beginners, intermediate ,advanced. Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε μικρά γκρούπ έως 4 άτομα.

Tabata training 1,2,3 : Πρόγραμμα υψηλής έντασης , με ποικιλία ασκήσεων , σε κύκλους,  το οποίο απευθύνεται σε beginners, intermadiate, advanced, με μεγάλο after burn, καθώς και βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής κατάστασης.Απευθύνεται και σε μικρά γκρούπ  έως 4 άτομα.Δίάρκεια 30΄, 45΄,  60′ αντίστοιχα.

Core tarining: Εξατομικευμένη και στοχευμένη προπόνηση κοιλιακών και ραχιαίων μυών, με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, με τις οποίες κτίζουμε ένα γερό κέντρο.Με  την βοήθεια και του ασκησιολόγιου του pilates δημιουργούμε ένα εκρηκτικό μίγμα ασκήσεων πυρήνα. Διάρκεια 45′.

Aqua running : Πρωτοποριακή  μέθοδος αύξησης φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονης ενδυνάμωσης λόγω αντίστασης του νερού, σε πισίνα ή θάλασσα με ζώνη ανύψωσης, χωρίς καμμία μυοσκελετική καταπόνηση. Ενδείκνυται και για αποκατάσταση από τραυματισμούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

 Cross training: Είναι ένας ολιστικός τρόπος εκγύμνασης ο οποίος εντάσσει τον συνδυασμό αερόβιων και αναερόβιων ασκήσεων που ενεργοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες , όπως δυναμικές ασκήσεις με όργανα ή με το βάρος του σώματος, μπάρες, αλτήρες, δράμια, μονόζυγα , κρίκους, σχοινάκι και άλλα έχουν ως στόχο:
Αύξηση της δύναμης και της αντοχής , βελτίωση του νευρομυϊκού συντονισμού, βελτίωση της ευκινησίας, ευλυγισίας και ισορροπίας, αύξηση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας.Διακρίνεται σε 1)A.M.R.A.P. = As many reps as possible, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να εκτελέσω όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορώ στην
δεδομένη μονάδα του χρόνου που μου δίνεται από το πρόγραμμα. 2) E.M.O.M. = Every minute on the minute, μια άσκηση ή μια αλληλουχία ασκήσεων πρέπει να εκτελεστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα στο λεπτό και το υπόλοιπο του λεπτού που απομένει το έχω ως διάλειμμα. 3) FOR TIME =Έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να βγάλεις το πρόγραμμα που σου έχει δοθεί .4) TIME CAP=Έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να βγάλεις το πρόγραμμα που σου έχει δοθεί. To πρόγραμμα απευθύνεται και σε γκρούπ έως 4 ατόμων.

 

 

 

 

High Intensity Interval Training 1  Body weight = Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση. Πρόγραμμα προπόνησης υψηλής  έντασης με body weight ασκήσεις.Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε γκρούπ έως 4 ατόμων.

High Intensity Interval Training 2 Running=Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση.Πρόγραμμα προπόνησης  υψηλής έντασης με σπρίντ.Το πρόγραμμα είναι personal.

High Intensity Interval Training 3 Spinning= Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση.Πρόγραμμα προπόνησης υψηλής έντασης σε ποδήλατο.Το πρόγραμμα είναι personal.

Diet coaching: Συμβουλευτική πάνω στην διατροφή, με στόχο την διαμόρφωση διατροφικής συνείδησης , αντίληψης της τροφής ως μορφής ενέργειας, γνώσης των μακρο και  μικρο-θρεπτικών συστατικών, τακτικής για χάσιμο λίπους , καθώς και πάνω στην αθλητική διατροφή και την λήψη απολύτως νόμιμων και ασφαλών συμπληρωμάτων, όταν αυτά είναι αναγκαία για να βελτιώσουν την απόδοση του αθλητή.To πρόγραμμα είναι personal.ών

Λιπομέτρηση:Με την μέθοδο των δερματοπτυχών βασισμένη στην πιστοποίηση ΙSAK γίνεται εκτίμηση του σωματικού λίπους καθώς και μέτρηση σημαντικών περιφερειών του σώματος.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες?

Mob:6942804405

Μενού