Υπηρεσίες

Αστέριος Εξαρχάκης -Sports coach and Personal trainer

Tα μοντέλα προπόνησης που εφαρμόζω στους ασκούμενους μου, είναι εξατομικευμένα, ανάλογα με το ιστορικό, τους στόχους , τον χρόνο και την εμπειρία του πελάτη. Κυκλικές προπονήσεις με διάλλειμμα ή χωρίς, υψηλής έντασης  HIIT, Tabata, cross training, τρέξιμο, body weight training, προπόνηση με λάστιχα, core training ,glute training, jump rope training και fat loss training. Πολλά από αυτά διατίθενται και διαδυκτιακά με την σημείωση on line. Ειδικά τα μηνιαία διαδυκτιακά προγράμματα, γίνονται με τη μέθοδο των οπτικουακουστικών υλικών, βίντεο, φωτό με ασκησιόλογιο, mail και επίβλεψη για την σωστή τήρηση των ασκήσεων μετά από την λεπτομερή λήψη ιστορικού και στόχων του πελάτη. Αναλύονται παρακάτω. Είμαι στην διάθεση σας…

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η μέτρηση των δερματοπτυχών είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος έμμεσης εκτίμησης λιπώδους μάζας. Το δερματοπτυχόμετρο μετρά το πάχος των δερματοπτυχών ώστε να εκτιμηθεί το συνολικό σωματικό λίπος του ατόμου. Συγκεκριμένα, οι μετρήσεις παρέχουν μια εικόνα των αποθεμάτων υποδόριου λίπους και βοηθούν στην εκτίμηση και αξιολόγηση του ποσοστού του συνολικού λίπους. Χρησιμοποιούνται σε κλινικά περιστατικά, σε υγιείς πελάτες αλλά και σε αθλητές, με σκοπό την ακριβή αξιολόγηση της σύνθεσης του σώματος, η οποία προσφέρει πληροφορίες για βέλτιστη αθλητική απόδοση. Το τελικό αποτέλεσμα επιτρέπει την αξιολόγηση προόδου αναφορικά με τη σύσταση του σώματος του πελάτη, και τη σύγκρισή του με τον υπόλοιπο πληθυσμό, ανάλογα το φύλο και την ηλικία του.

Glute and core training for women Personal

Προπόνηση εξιδικευμένη για γυναίκες, με έμφαση στους γλουτούς και γενικά στα πόδια και στην κοιλιά, στην φυσική κατάσταση και στην ευλιγισία. Ασκησιολόγιο με βάρος του σώματος, λάστιχα, βάρη, σχοινάκι και τρέξιμο. Γίνεται και on line.

Circuit training for men  and women personal

Κυκλική προπόνηση διαλλειμματική ή διαρκείας ,αγγλικό μοντέλο, με στόχο την καύση λίπους ,την μυική αντοχή και γράμμωση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Διατίθεται και διαδυκτιακά.

                                                                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PERSONAL & GROUP  & ON LINE

Το Fat loss training basic, είναι ένα πρόγραμμα για χάσιμο λίπους , που συνδιάζει άσκηση και diet coaching. Είναι εξατομικευμένο και  προσαρμοσμένο στισ ανάγκες και στους στόχους του κάθε ασκούμενου. Μετά απο την λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού, δημιουργούμε μαζί το πρόγραμμα που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας ,το χάσιμο λίπους και ταυτόχρονα μυική ενδυνάμωση. To πρόγραμμα είναι personal. Επικοινωνήστε μαζί μου. Διατίθεται και διαδυκτιακά.

.

Το Fat loss training  X είναι ένα πρόγραμμα για εκείνους και εκείνες που ζητούν να ”στεγνώσουν ” εντελώς. Με ειδικό ασκησιολόγιο ,αναερόβιων και αερόβιων ασκήσεων, με ειδικό focusing , σε μονοψήφια ποσοστά για άνδρες και σε χαμηλά για γυναίκες αθλήτριες και μή, πάντα όμως στα όρια της ασφάλειας, σε συνδιασμό με την κατάλληλο diet coaching, επιτυγχάνουμε τον στόχο μας. To  πρόγραμμα είναι personal. Eπικοινωνήστε μαζί μου. Διατίθεται και διαδυκτιακά.

Σχοινάκι (Jump Rope) Πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο τρία είδη σκοινιού , basic, heavy και speed rope με την εκμάθηση όλων των ειδών των αλμάτων, ένα πρόγραμμα που συνδιάζει, φυσική κατάσταση, δεξιοτεχνία, συντονισμό, διασκέδαση, και χτίζει δυνατό, ευκίνητο και καλίγραμμο σώμα. Διατίθεται και διαδυκτιακά.

Burst training/ Η προπόνηση που βάζει ”φωτιά” στο λίπος. Πλόυσιο ασκησιολόγιο με  το βάρος του σώματος, ελαφρά βάρη, σχοινάκι κλπ. Βασισμένο στην μέθοδο εξάσκησης ”burn all the glycogen at the beginning to keep burning fat at the end. Και διαδυκτιακά.

 Cross training: Είναι ένας ολιστικός τρόπος εκγύμνασης ο οποίος εντάσσει τον συνδυασμό αερόβιων και αναερόβιων ασκήσεων που ενεργοποιούν πολλές μυϊκές ομάδες , όπως δυναμικές ασκήσεις με όργανα ή με το βάρος του σώματος, μπάρες, αλτήρες, δράμια, μονόζυγα , κρίκους, σχοινάκι και άλλα έχουν ως στόχο:
Αύξηση της δύναμης και της αντοχής , βελτίωση του νευρομυϊκού συντονισμού, βελτίωση της ευκινησίας, ευλυγισίας και ισορροπίας, αύξηση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας.Διακρίνεται σε 1)A.M.R.A.P. = As many reps as possible, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να εκτελέσω όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορώ στην
δεδομένη μονάδα του χρόνου που μου δίνεται από το πρόγραμμα. 2) E.M.O.M. = Every minute on the minute, μια άσκηση ή μια αλληλουχία ασκήσεων πρέπει να εκτελεστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσα στο λεπτό και το υπόλοιπο του λεπτού που απομένει το έχω ως διάλειμμα. 3) FOR TIME =Έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να βγάλεις το πρόγραμμα που σου έχει δοθεί .4) TIME CAP=Έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να βγάλεις το πρόγραμμα που σου έχει δοθεί. To πρόγραμμα απευθύνεται και σε γκρούπ έως 4 ατόμων.

 

 

 

 

High Intensity Interval Training 1  Body weight = Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση. Πρόγραμμα προπόνησης υψηλής  έντασης με body weight ασκήσεις. Διατίθεται και διαδυκτιακά.

High Intensity Interval Training 2 Running=Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση.Πρόγραμμα προπόνησης  υψηλής έντασης με σπρίντ.Το πρόγραμμα είναι personal.

Diet coaching: Συμβουλευτική πάνω στην διατροφή, με στόχο την διαμόρφωση διατροφικής συνείδησης , αντίληψης της τροφής ως μορφής ενέργειας, γνώσης των μακρο και  μικρο-θρεπτικών συστατικών, τακτικής για χάσιμο λίπους , καθώς και πάνω στην αθλητική διατροφή και την λήψη απολύτως νόμιμων και ασφαλών συμπληρωμάτων, όταν αυτά είναι αναγκαία για να βελτιώσουν την απόδοση του αθλητή.Διατίθεται και διαδυκτιακά.

Λιπομέτρηση:Με την μέθοδο των δερματοπτυχών βασισμένη στην πιστοποίηση ΙSAK γίνεται εκτίμηση του σωματικού λίπους καθώς και μέτρηση σημαντικών περιφερειών του σώματος.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες?

Mob:6942804405

Μενού